Reacţia virulentă a unui rocker după crima care i-a îngrozit inclusiv pe procurori

Data actualizării: Data publicării:
rocker

Liderul trupei rock Trooper a comentat pe pagina oficială de Facebook crima abominabilă petrecută în urmă cu două zile în municipiul Motru, care i-a îngrozit chiar şi pe procurori.

Ecaterina Simona Iliescu, în vârstă de 34 de ani, a fost bătută de concubin cu sălbăticie şi torturată într-un mod cumplit timp de două ore până când şi-a dat sfârşitul.

Criminalul este bărbatul lângă care trăia de şapte ani, Ion Jianu, de 52 de ani. Toată grozăvia s-a produs într-un bloc, însă niciun vecin nu a sunat la 112, cu toate că au auzit ce se întâmplă.

Postarea de pe pagina oficială a formaţiei „Trooper“ descrie cum s-a întâmplat crima şi cum vecinii nu au sunat la 112 de teamă sau din indiferenţă: „Ion Jianu este un criminal din Motru. Treaba stă aşa: omul şi-a bătut iubita cu pumnii şi cu o scândura timp de două ore. Nu a fost suficient. S-a gândit să o dea cu capul de o oglindă până când s-a spart. Apoi a luat un ciob şi i-a taiat o ureche. Urechea a fost aruncată apoi la wc. Cu acelaşi ciob a început să o scalpeze!!!!! Tot nu a fost suficient. A urmat o repriză de dat cu capul de pereţi. Atunci femeia a încetat din viaţă. În aceste două ore de iad s-a ţipat. Şi de ură, şi de durere, şi de frică. Toţi vecinii au auzit. Nimeni nu a sunat la Poliţie. Unii de frica răzbunarii, alţii de teamă să nu fie amendaţi, pentru că au chemat Poliţia fără motiv. Atât de cretini sunt unii“, se arată în postarea lui Alin Dincă, liderul formaţiei Trooper.

„Trooper“ face un apel la clasa politică aflată la putere pentru a schimba legea şi a proteja mai mult cetăţenii:

„Chiar nu se pot vota nişte pedepse reale pentru toţi criminalii, violatorii şi pedofilii care zburdă fericiţi prin România? Înţeleg că în micimea voastră îi salvaţi pe ăştia care fură bani, păduri etc. Vă place banul. Vă place puterea. Însă nişte legi care să apere şi cetăţenii din ţara asta puteţi să concepeţi? Nu mai protejaţi crima!”.
sursa: adevarul.ro

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri