Reacția unuia dintre bodyguarzii lui Dragnea după informațiile apărute în presă despre el

Data publicării:
bogdan cristache

Bogdan Cristea, unul dintre bodyguarzii lui Liviu Dragnea, care a atras atenția media după ce, alături de Costel Axinte, l-a flancat pe liderul social-democraților marți la reluarea procesului „DGASPC”, a publicat un mesaj în care le răspunde jurnaliștilor. El „promite” ironic că „nu va mai face sport deoarece media nu agreează persoanele cu o greutate mai mare de 57 kg” și că „nu va mai sta niciodată la soare pentru a putea fi într-adevăr modelul arian”.

171003_DRAGNEA_ICCJ_022_INQUAM_Photos_Octav_Ganea
FOTO: Inquam Photos/ Octav Ganea

Domnilor '#jurnalisti"...... MĂ PREDAU!!! Și dacă tot m-ați prins, ca și membru al nu știu cărui clan interlop, va prezint și cei mai periculoși 'locotenenți" ai mei... Totodată, va promit că nu voi mai face sport deoarece am observat că media nu agreează persoanele cu o greutate mai mare de 57 kg... La soare nu voi mai sta niciodată, pentru a putea fi într-adevăr modelul arian de care are nevoie media... La tatuaje voi avea mai mult de munca să le scot, dar am luat în considerare ideea promovată tot de media, cum ca toți cei cu tatuaje sunt 'mafioți"... Domnilor reporteri... chiar așa, cine oare are o mentalitate si idei comuniste? Cine încă nu se poate debarasa de trecut? M-aș bucura enorm sa luați atitudine, domnilor reporteri REALI, și sa informați cetățenii cu realități, nu cu aberațiile unora din branșa Dvs... Deocamdata cam atât, va mulțumesc pentru răbdare... ”, a scris Bogdan Cristea pe Facebook.

Reluarea procesului „DGASPC” al lui Liviu Dragnea la Înalta Curte de Casație și Justiție, pe 3 octombrie, a fost cu scandal. Un grup de oameni l-a apostrofat pe liderul PSD și i-a arătat cătușele. După patru ore în instanța supremă, Liviu Dragnea a ieșit flancat de mai mulți bodyguarzi.

Cei doi se numesc Bogdan Cristache și Costel Axinte. Inițial, au circulat informații că ar fi din clanul Duduianu, însă Horia Constantinescu, șeful OPC Constanța, a negat informația pentru Info Sud-Est, fiind prieten cu aceștia.

Bogdan Cristache, cel care i-a deschis drumul lui Liviu Dragnea, lucrează ca director la firma de pază Cosepa Security, firmă aflată în insolvență dar care activează pe piață.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri