RECRUTAT ÎN GALAȚI. Raluca Ardean: „Ne propunem să fim interfaţa dintre cei care au nevoie de un loc de muncă şi cei care îl pot oferi”

Data publicării:
Raluca Ardean RECRUTAT

Cât de gravă este problema lipsei locurilor de muncă pe piaţa din Galaţi?

Piaţa locurilor de muncă reprezintă o reală problemă pentru Galaţi câtă vreme în luna aprilie, spre exemplu, ne-am situat pe locul 5 ca rată a somajului şi pe locul 3 ca număr total de şomeri. Asta înseamnă că avem mare nevoie de locuri de muncă şi trebuie să identificăm agenţi economici dispuşi să investească în această zonă.

Ce aduce nou emisiunea Recrutat în Galaţi?

Emisiunea, care va fi difuzată de luni până vineri, de la 20.00, îşi propune să aducă în prim plan cele mai importante surse de locuri de muncă din acest moment, agenţi economici care au reuşit să depăşească această criză economică, tineri întreprinzători care şi-au împlinit visurile. Ne propunem să fim interfaţa dintre cei care au nevoie de un loc de muncă şi cei care îl pot oferi.

Care este scopul emisiunii?

Unul care se identifică uşor cu unele dintre cele mai importante roluri ale presei, respectiv formare și educare. Oamenii au nevoie să se reidentifice în acest peisaj deloc roz şi au nevoie de o informare corectă. Ne propunem să le oferim asta.

Cine vor fi invitaţii tăi?

În primul rând autorităţi locale care gestionează acest fenomen, oameni de succes, căutători de noi oportunități şi, nu în ultimul rând, analişti care să ofere o perspectivă cât mai clară asupra acestei realităţi.

Crezi că vei reuşi să îi ajuţi pe gălăţeni să-şi găseasca un loc de muncă?

Îmi propun să reuşesc să aduc oamenilor această şansă. În momentul în care se va întâmpla asta înseamnă că toată munca echipei noastre va fi recunoscută. Practic, aceasta este ţelul nostru.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Te-ar putea interesa și:
hochei nou2-1
HOCHEI. Corona - Dunărea, pe Digi 24 Galați
hochei
Hocheiștii gălățeni, în direct la Digi 24 Galați
Partenerii noștri