Revelionul într-un club din Regie, anulat în ajunul Anului Nou  

Data publicării:
revelion princess

În ciuda faptului că clubul a fost închis pentru această noapte a fost anunțată o mare petrecere de Revelion. Pe pagina de Facebook a clubului explicația a fost ”probleme birocratice”, iar cei care au plătit deja biletul erau invitați să apeleze la un număr de telefon pentru a-și recupera cei 150 de lei plătiți.

Începem acest comunicat prin a ne cere scuze tuturor clienților noștrii pentru această situație nedorită în care ne aflăm. Suntem nevoiți să anulăm evenimentul din această seară, respectiv petrecerea de revelion, ca urmare a unor impedimente venite din partea autorităților. Vă asigurăm că pe toată perioada în care clubul Princess a fost închis, s-au desfășurat lucrări intense pentru îndeplinirea normelor ISU.  Aceste lucrări au fost duse la bun sfârșit, astfel încât clubul Princess îndeplinește în acest moment toate normele de siguranță împotriva incendiilor. Rugăm persoanele care au achitat biletele, să sune la nr 0720. 535. 383. pentru returnarea banilor. Motivele pentru care clubul Princess București nu poate funcționa în noaptea de revelion sunt pur birocratice, nicidecum tehnice”, au explicat reprezentanții clubului pe Facebook.  

Clubul a fost închis pe 12 noiembrie, iar conducerea a cerut pe 4 decembrie ridicarea sigiliului, dar nici până în acest moment nu a obținut autorizațiile necesare.

O echipă de polițiști au ajuns la fața locului și au lăsat un bilet conducerii clubului în care se arăta că nu se poate ține o petrecere în această noapte în Princess.   

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri