Rodica Popescu Bitănescu: Dintre toți actorii care au dispărut până acum, Papaiani m-a lovit cel mai tare

Data publicării:
rodica popescu bitanescu

Actrița Rodica Popescu Bitănescu și-a exprimat regretul în urma decesului actorului Sebastian Papaiani. Actrița a povestit despre turneele în țară împreună cu regretatul actor, din perioada studenției, când erau colegi de facultate.

„Este pentru noi, generația care am fost colegi de an și de clasă cu Papaiani, pentru noi toți este cea mai cumplită lovitură pe care am primit-o. Noi cu Papaiani am crescut ca studenți, ca actori, am crescut și ne-am format ca actori pe parcursul anilor în telenovele, filme,teatru, tv. Este o durere pentru mine”, spune actrița Rodica Popescu Bitănescu pentru Digi24.

„Pentru mine este cea mai mare durere pe care am primit-o dintre toți actorii care au dispărut până acum, Papaiani m-a lovit cel mai tare pentru că el face parte din noi. Era prietenul nostru, colegul nostru, iubitul nostru, fermecătorul Papaiani”, a adăugat actrița.

„Avem multe amintiri, amintirea care ne-a legat - primul nostru turneu ca studenți în anul IV. Atunci se făceau turnee în țara cu trenul. Dormeam toți într-un vagon, mâncam împreună, spectacole împreună, era o distracție și o muncă atât de plăcută”, povestește actrița Rodica Popescu Bitănescu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri