Scandalul „magistraților spioni”. C. T. Popescu, despre „martirii chinuiți de securitate”

Data publicării:
magistrati digi

Magistrați spioni. Asta e problema? Poate că sunt, poate că nu sunt. Nu știu, nu am mijloace de verificare. Problema principală, după părerea mea, sunt magistrații șpăgari, nu magistrații șpioni în țara asta. Ce spun acum înțeleg, din păcate, mulți dintre telespectatorii care au avut de-a face cu sistemul de justiție din România”, a spus Cristian Tudor Popescu?

Ce să spioneze? Dosarele? Și apoi să transmită SRI-ului? Păi SRI e cel care alimentează dosarele cu informații”, a adăugat el.

În ceea ce privește posibilitatea ca anumiți „agenți de influență”, care „pot să dea hotărâri, iar procurorii să rețină, să propună arestarea preventivă”, Cristian Tudor Popescu spune că de fapt aceasta este ideea din spatele scandalului.

Ideea este a binomului SRI-DNA. Ce e ăla binom? Nu știu majoritatera celor care folosesc în neștire, se leagă pe margine patului cu cuvântul ăsta. Un binom, pentru uzul dânșilor, înseamnă două monoame, două entități matematice între care poate fi semnul plus sau minus, dragi ultilizatori ai binomului. Asta nu înseamnă în mod obligatoriu „DNA + SRI = love”. Poate să însemne la fel de bine SRI minus DNA care este egal cu semnul întrebării”, a spus Cristian Tudor Popescu.

Ce se urmărește la final? SRI dă ordine justiției, justiția îi arestează și condamnă și stau la pușcărie toți acești oameni, de la Nastase la Udrea, Șova, Oprescu. De ce stau ei acolo? Pentru că sunt niște martiri chinuiți de securitate. Asta este ideea cu magistrații spioni și martirii făcuți de bionomul DNA-SRI”, a adăugat el.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri