Se va defila de 1 Decembrie sub Arcul de triumf? Răspunsul G. Firea

Data publicării:
ZIUA NATIONALA A ROMANIEI - PARADA - BUCURESTI
Parada militara organizata cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei in Piata Constitutiei, 1 decembrie 2015, Bucuresti. Inquam Photos / Octav Ganea

Primarul general Gabriela Firea a declarat la Digi24 că speră ca anul acesta să se poată defila de 1 Decembrie sub Arcul de Triumf.

Firea a precizat că au fost probleme din cauza contractelor şi a discuţiilor dintre constructori şi consultanţi, dar că obiectivul de investiţii este aproape finalizat şi că în prezent se fac probe.

„Am preluat un contract controversat. E vorba de o asociere între Romconstruct şi UTI. Din nefericire, liderul asocierii, Romconstruct, are probleme financiare, are câteva conturi poprite şi nu mai poate primi finanţare de la Primăria Capitalei. Am avut mai multe discuţii şi s-a schimbat componenţa asocierii. S-a găsit o soluţie. Cred că până la sfârşitul anului să putem depăşi şi aceste impedimente şi să se poată defila de 1 Decembrie sub Arcul de Triumf. De fapt, lucrarea, obiectivul de investiţii e aproape gata, se fac probe”, a declarat primarul general.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri