Sebastian Ghiță: Nu pot fi convins că Dan Condrea nu era filat. Liviu Avram: Sunt politicieni care speculează mai ceva ca ziariștii începători

Data publicării:
sebastian ghita inquam

„Eu cunosc funcționarea statului român, am văzut 15 ani cum se întâmpla lcururile, nu este nimeni care să mă poată convinge pe mine că acest iniamic public nr 1, o persoană pe care o suspectam că a a omorât 50.000 de oameni furnizând spitalelelor din România substanțe diluate nu a avut filaj”, a spus Sebastian Ghiță la Digi24.

„Astăzi în România vedem mici patroni care pentru 2 lei sunt arestați. Vedem pentru orice faptă cătușe și arestări, vedem familii distruse, oameni chinuiți, totuși acest personaj pe care-l suspecta presa, instituțiile statului, toată lumea, că a vândut armatei, soldaților din Afganistan, cetățenilor din spitalele românești, niște produse cu bună intenție diluate ca acei oameni să moară în spitale, acest om nu a fost arestat , nu a fost chinuit, nu i-au venit mascații la poartă, nu i-au fost distruse afacerile”, a spus Sebastian Ghiță, care este el însuși anchetat în patru dosare penale.

„Astăzi mă întreb dacă pot să plec acasă cu mașina”, a mai spus deputatul.

Jurnaliștii Liviu Avram și Dan Turturică avertizează însă că declarații ca cele făcute de Sebastian Ghiță trebuie tratate cu o anumită reținere.

„Sebastian Ghiță, dacă spune că se teme pentru viața lui, nu văd care este conexiunea cu Hexi Pharma. Aș fi reținut cu tot felul de jumătăți de adevăruri spuse aluziv. E suficient de multă ceață și fără”, a spus Dan Turturică.

„Dl Ghiță nu a punctat nimic. În momentul în care un ghepard prinde o gazelă, vin tot soiul de hiene și de șacali să-i ia prada. Exact acest sentiment l-am avut când l-am auzit pe dl Ghiță sau când am văzut ce a scris pr Facebook dl Ponta. Se apucă oameni politici, presupus responsabili, să speculeze fără a avea informații, mai ceva decât o fac ziariștii începători”, a spus Liviu Avram.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri