Șef din poliție, acuzat că agasează studente

Data publicării:
emblema politia romana fb politie

Studenţii spun că de multă vreme sunt terorizaţi de comportamentul comisarului de poliţie. Nu doar că le vorbeşte urât, dar face şi lucruri reprobabile, spun ei.

Student: „Acesta intră constant în camerele fetelor, știm și din spusele lor și l-am văzut și noi că stăm în cămine și știm despre ce este vorba.”

***

Student: „A fost un incident acum un an-doi cu niște fete, fără acordul nimănui acesta a intrat în cameră și nu ni se pare corect. ”

Reprezentanții Asociației Studenților Universității Transilvania spun că au încercat de nenumărate ori să rezolve conflictele.

Laurențiu Lucaci, președinte Asociația Studenților Universității Transilvania: „Răspunsurile dumnealui au fost vagi, a încercat să mă convingă că eu nu am dreptate și că toți studenții sunt nebuni și dumnealui e singurul care e sănătos. ”

Studenții reclamă și faptul că polițistul a cerut să aibă acces live la camerele de luat vederi ce supraveghează activitatea studenților din cămin, fără să aibă un acord pentru asta. Cu toate acestea, reprezentanții Universității Transilvania spun că sistemul de supraveghere nu poate fi accesat oricum.

Liliana Rogozea, prorector relații publice, Universitatea Transilvania Brașov: „Imaginile nu pot fi preluate decât dacă există o cerere absolut oficială din partea oficialităților, respectiv a poliției care se face în conformitate cu legislația actuală.”

În urma sesizărilor făcute de reprezenzanții asociației studenților referitor la comportamentul polițistului din campusul universitar, poliția Brașov a început ancheta.

Liviu Naghi, purtător de cuvânt Inspectoratul Județean de Poliție Brașov: „Conducerea IPJ Brașov a dispus efectuarea unui control la acea unitate de poliție, vor fi verificate aspectele semnalate.”

Polițistul acuzat de studenți nu a putut fi contactat pentru un punct de vedere.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri