Selfie mortal la Sibiu | Inspectorat Şcolar: Profesoarele care au fost pe bloc nu vor fi sancţionate

Data actualizării: Data publicării:
selfie sibiu

Inspectoratul Școlar Sibiu a anuntat că cele două profesoare de la Liceul Textil care au fost pe blocul Turn de pe Milea în seara tragicului incident soldat cu moartea adolescentei de 15 ani nu vor fi sancţionate.

selfie sibiu

„Regretăm evenimentul tragic petrecut în data de 15 martie 2017, în afara orelor de curs, soldat cu decesul minorei Denisa Voilean. Cadrele didactice care s-au aflat la locul tragediei erau în afara orelor de curs, în timpul liber, nu au inițiat această ieșire și nu au fost prezente în momentul accidentului”, se arată într-un comunicat al ISJ Sibiu, remis către Ora de Sibiu.

Ancheta în cazul fetei de 15 ani care a căzut de pe acoperişul unui bloc din Sibiu şi a murit a scos la iveală faptul că două profesoare şi încă o persoană adultă s-au aflat pe bloc înaintea producerii incidentului. Dascălii susţin că la plecare le-au cerut tinerilor să coboare, dar procurorii nu au stabilit încă exact succesiunea evenimentelor. Directorul Colegului Tehnic "Cibinium” confirmă că cele două profesoare sunt angajate ale unităţii respective, dar spune că erau în timpul liber şi că s-au întâlnit întâmplător pe stradă cu elevii şi au urcat pe bloc să admire oraşul.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri