Senator PSD: Nu votez pentru Guvernul Cioloș

Data publicării:
serban nicolae fb

În postarea sa, senatorul atacă vehement modul în care preşedintele Klaus Iohannis a organizat consultările, dar şi cum a ignorat propunerea PSD, fără a argumenta de ce viceguvernatorul BNR Liviu Voinea nu era potrivit pentru a prelua guvernarea.

„Este rezultatul unor aranjamente incorecte, de tip ''Băsescu''”, a scris senatorul pe Facebook.

Şerban Nicolae susţine că PSD ar putea vota Guvernul Dacian Ciolos doar dacă-şi asumă, oficial, continuarea măsurilor adoptate de Guvernul Ponta. Printre acestea păstrarea proiectului de buget pentru 2016 în forma realizată de ministrul Eugen Teodorovici şi urgentarea legii salarizării unice.

„După toate datele, şi statistice, şi sociale, şi economice arată că ne îndreptăm într-o direcţie bună şi corectă.Concluzia mea este că nu se pregăteşte un guvern de tehnocraţi, ci un guvern de birocraţi, adică nu un guvern de oameni cu viziune, ci un fel de selecţie de funcţionari, prezumtiv bine pregătiţi, dar care nu depăşesc stadiul de executanţi în cadrul unui sistem bine pus la punct. Un vot pentru un asemenea guvern ar fi practic un vot împotriva guvernului precedent, împotriva programului de guvernare”, a spus senatorul la Digi24.

Cred că Victor Ponta ar fi trebuit să aibă mai multă încredere în experienţa colegilor și poate că ar fi fost mai bine să ne sfătuim înainte, să evaluăm toate consecinţele, să vedem care sunt paşi de făcut ca să nu fim oarecum luaţi prin surprindere”, a adăugat Șerban Nicolae.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri