Senatorul Marius Nicoară, implicat într-un accident de circulație după ce s-a urcat băut la volan

Data publicării:
mn

Accidentul provocat de Marius Nicoară a avut loc cu puţin înainte de miezul nopţii. Maşina condusă de preşedintele PNL Cluj a intrat într-un taxi, pe care l-a proiectat apoi într-un gard. Poliţiştii spun că senatorul s-a urcat băut la volan.

Era polei, dar nu vreau să pun vina pe polei, eu sunt de vină. Am lovit o maşină din spate. N-am păstrat distanţa regulamentară, probabil. Aveam viteză mai mare decât trebuia. (Reporter Digi24: Poliţia susţine că aveaţi şi o anumită alcoolemie. Este adevărat sau nu?) Am cerut să mi se facă şi proba de sânge tocmai pentru că să se scoată din discuţie astfel de chestii. (Reporter: Dar etilotestul ce a arătat?) A arătat zero virgulă ceva, nu mai ştiu, nesemnificativ...”, a spus Marius Nicoară, senator, pentru Digi24.

În urma accidentului provocat de Marius Nicoară, taximetristul a fost rănit uşor. El a ajuns la Spitalul de Urgenţă din Cluj.

„A fost examinat. Prezenta contuzie toracică, o arsură de gradul unu pe faţă. Nu a necesitat internare”, a spus Monica Costin, director de îngrijiri Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Cluj.

Pe 7 septembrie, senatorul Marius Nicoară a mai fost implicat într-un eveniment asermănător, dar atunci nu era băut.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri