Şofer prins abia după montarea a două baraje şi tragerea unui foc de armă

Data actualizării: Data publicării:
soferul

Un şofer de 40 de ani din Bucureşti care a refuzat să oprească la semnalul poliţiştilor, în Mangalia, a fost prins după ce au fost montate două baraje pe drumul spre Constanţa, el forţându-l pe primul şi fiind oprit în zona podului de la Agigea, după ce un agent a tras un foc de avertisment în plan vertical, informează News.ro.

ACTUALIZARE 00.30. Marius Niculescu, purtător de cuvânt IPJ Constanţa: A fost nevoie de executarea unui foc în plan vertical cu armamentul din dotare. A refuzat în primă fază testul alcool test pe podul de la Agigea, iar la sediul poliției a refuzat să îi fie recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei sau a ingerării de substanțe cu efect psihoactiv.

Bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru că a refuzat recoltarea probelor biologice. După cele 24 de ore de la reţinere, el va fi prezentat instanţei cu propunerea de arestare preventivă.

__________________________________________________________________________________________________________________________________

Potrivit poliţiştilor, duminicã, în jurul orei 8.00, în municipiul Mangalia, un echipaj al poliţiei din localitate i-a făcut semn să oprească şoferului unui autoturism BMW. Şoferul însă nu a oprit, continuându-şi drumul în viteză.

La intrarea în Eforie Nord, poliţiştii au realizat un baraj format din două autospeciale şi o motocicletă, însă şoferul nu a oprit nici de această dată. Bărbatul a forţat barajul, avariind uşor una dintre autospeciale.

În zona podului de la Agigea, a fost montat un alt baraj, iar şoferul a fost oprit după ce un poliţist a tras un foc de avertisment în plan vertical.

Şoferul, în vârstã de 40 de ani, din Bucureşti, a fost dus la sediul Poliţiei Mangalia pentru a fi testat şi audiat, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie luate mãsurile care se impun. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri