Şoferul din Galaţi acuzat de uciderea a doi copii a fost prins în Italia

Data actualizării: Data publicării:
politisti italia

Poliţiştii italieni l-au reţinut, la Florenţa, pe Ivanciu Corcioveiu, cetăţean român în vârstă de 23 de ani. Judecătoria Târgu Bujor emisese pe numele acestuia un mandat de arestare în lipsă. Tânărul este acuzat că, în seara zilei de 6 septembrie, a accidentat mortal doi copii, de 8 şi 9 ani, în comuna Folteşti din judeţul Galaţi. A fugit înainte să ajungă poliţiştii.

politisti italia

Poliţiştii care anchetează acest caz au reţinut doi prieteni ai şoferului fugar. De la aceştia ar fi aflat că tânărul se află în Italia, ceea ce a făcut posibilă identificarea şi prinderea lui de autorităţile din Peninsulă, scrie cotidianul local Viaţa Liberă. Cei doi prieteni sunt acuzaţi de complicitate şi Judecătoria Târgu Bujor urmează să decidă dacă vor fi sau nu arestaţi preventiv.

În cazul lui Ivanciu Corcioveiu, autorităţile au început procedurile de extrădare. Acesta este acuzat de ucidere din culpă, conducere fără permis şi părăsirea locului accidentului. La momentul în care i-a lovit pe cei doi copii era trimis în judecată pentru conducere fără permis.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri