Şoferul care a omorât cinci oameni pe trotuar nu era drogat

Data publicării:
sofer drogat

Acesta este rezultatul definitiv, cel dat de laboratorul de toxicologie. Probele au fost luate și din sânge și din urină și au ieșit negative în ambele părți. Acesta e rezultatul final, care va fi la dosarul cauzei. Rezultatul a fost primit de organele de cercetare penală”, a declarat directorul Spitalului Județean de Urgență Brăila, dr. Mihail Iugulescu, citat de Agerpres.

Rezultatul analozei toxicologice făxute de IML Iaşi anulează analizele preliminare, făcute imediat după accident. Atunci, testele rapide arătaseră că şoferul ar fi consumat substanţe interzise, din clasa amfetaminelor. Acum, medicii spun că rezultatul ar fi putu fi trucat de medicamentele împotriva epilepsiei, boala pe care şoferul a ascuns că o are.

Medicul de familie al tânărului spune că acesta a venit la un control, în urmă cu 10 ani, cu simptome specifice epilepsiei. I-a dat o trimitere pentru control neurologic, dar de atunci acesta nu i-a spus niciodată că ar suferit de epilepsie. Nu a precizat acest lucru nici în formularul de angajare ca agent la o firmă de pază din Brăila.

În urmă cu o săptămână, bărbatul a intrat cu maşina într-un grup de oameni, într-o staţie de autobuz. Cinci persoane, cu vârste între 37 și 41 de ani, au murit. Şoferul, care a fost şi el rănit, este cercetat pentru ucidere din culpă.

Citiţi şi:

Explicaţiile surprinzătoare ale şoferului care a omorât ieri cinci oameni în staţie

VIDEO. Cinci morţi, după ce un vehicul a intrat în plin în oamenii dintr-o stație de autobuz din Brăila

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri