Sorana Cârstea şi Dana Rogoz povestesc despre copilărie la „Jurnal pentru copii”

Data publicării:
jurnal copii

 

Sorana recunoaşte că nu a fost un copil prea cuminte, era băieţoasă şi a continuat să fie aşa şi în perioada adolescenţei. Complicele ei a fost întotdeauna cea mai bună prietenă, Ana Ivanovic, ocupanta locului şapte în clasamentul WTA. Cele două jucătoare de tenis seamănă atât de tare încât chiar şi părinţii le confundă uneori, iar Sorana spune că au profitat de multe ori de acest lucru. Interviul complet poate fi urmărit sâmbătă, 12 septembrie, de la 9:30, la „Jurnal pentru copii”.

Şi tot în ediţia de sâmbătă a emisiunii, Dana Rogoz vorbeşte despre rolul de mamă, dar şi despre cel de bloggeriţă. „Cel mai mult mă ajută soţul meu, el face toate fotografiile pentru blog. Facem şedinţe foto pentru blog aproape zilnic. Blogul e un job comun şi a devenit, în timp, principala mea sursă de venit”, a declarat Dana Rogoz.

După naşterea fiului său, Vlad, actriţa a început să scrie în jurnalul său online şi despre experienţele sale de parenting. „Mi se pare mai uşor să scrii pe blog decât pe Facebook. Mi se pare că blogul e ca o casă a ta virtuală. Scrii la tine acasă... cine vrea să vină să te asculte bine. Nu e o vitrină ca Facebook-ul. Blogul e o casă a ta”, povesteşte Dana Rogoz.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri