Soția premierului îşi mai doreşte un copil

Data publicării:
daciana sarbu irina ponta

Victor Ponta a venit la sediul PSD alături de soţia sa, Daciana, şi de fetiţa lor, Irina, în jurul orei 16.30, relatează Mediafax.

La sosirea sa, petrecerea celor mici era în plină desfăşurare, aceştia fiind antrenaţi la distracţie de către membrii trupei „Zurli”, care susţineau un concert pe o scenă amplasată în curte.

La serbare au venit și miniştrii Robert Cazanciuc, Mihnea Costoiu şi Remus Pricopie, precum şi secretarul general al PSD, Andrei Dolineaschi, şi primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, însoţiţi de copiii lor.

Premierul i-a salutat pe cei prezenţi, s-a fotografiat cu mai mulţi copiii şi a vorbit cu un puşti care desena pe un panou.

Ulterior, premierul a mers în birou, privind de la fereastră spectacolul.

Unul dintre jocurile pe care copiii au fost antrenaţi să le joace a fost şi cel în care fiecare scria pe un balon o dorinţă, urmând ca toate baloanele să fie eliberate în acelaşi timp.

La acest joc, soţia premierului, Daciana Sârbu a scris pe un balon albastru „un copil”. Între timp, premierul s-a alăturat şi el grupului de copii pentru momentul eliberării simultane a baloanelor. Pe balonul său, însă, nu era scrisă nicio dorinţă.

Premierul a mai stat puţin cu copiii, a mai făcut câteva fotografii, după care a părăsit sediul PSD.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri