Spitalul unde au fost duşi răniţii din accidentul de la Bocşa, păzit cu jandarmi şi Poliţie

Data publicării:
accident Caras Severin 1 040817

Echipa de intervenţie a Poliţiei din Reşiţa şi jandarmii au fost trimişi la Unitatea de Primiri Urgenţe din Reşiţa, unde au fost duşi o parte dintre cei răniţi în accidentul care a avut loc la Bocşa, pentru a asigura ordinea publică, după ce aproximativ o sută de membri ai familiilor răniţilor s-au dus la spital.

accident Caras Severin 1 040817
FOTO: WhatsApp

Potrivit poliţiştilor din judeţul Caraş- Severin, echipele speciale ale Poliţiei şi jandarmi au asigurat, vineri, ordinea publică la Unitatea de Primiri Urgenţe din Reşiţa, după accidentul din cursul dimineţii în care cinci oameni au fost răniţi, iar unul a murit.

Citiţi şi:

Şoferul care a provocat accidentul soldat cu un mort și cinci răniți are 17 ani

Aproximativ o sută de membri ai familiilor celor patru persoane rănite în accidentul rutier din oraşul Bocşa, care au fost transportate la UPU Reşiţa, s-au prezentat la unitatea medicală, iar poliţiştii şi jandarmii au asigurat ordinea publică.

Poliţiştii spun că exista posibilitatea să apară un scandal între familia bărbatului decedat în urma accidentului şi familiile celor răniţi.

Accidentul rutier a avut loc, vineri dimineaţă, DN 58 B, în zona gării Bocşa, din judeţul Caraş-Severin, fiind implicate o autoutilitară şi un autoturism Volkswagen.

Cel care a provocat accidentul este un tânăr în vârstă de 17 ani care nu avea permis de conducere, acesta fiind grav rănit

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri