Surse: Victor Ponta, tratat la clinica familiei Erdogan

Data publicării:
clinica medipol istanbul

ACTUALIZARE 15.15. Fostul vicepremier și președinte executiv al PSD Liviu Dragnea l-a vizitat pe Victor Ponta la clinica din Istanbul, scrie România Liberă.


Presa din Turcia susţine că afacerea ar fi coordonată chiar de soţia şefului statului, motiv pentru care membrii familiei Erdogan s-au tratat acolo. Spitalul a fost înfiinţat în 1997 şi este dotat cu aparatură medicală de ultimă generaţie.

Nu ar fi o surpriză că premierul s-ar fi dus să se opereze la această clinică. Victor Ponta are o relaţie apropiată cu preşedintele Turciei. A fost invitat la multe evenimente organizate la Ankara şi Istanbul. Iar acum două luni, Recep Erdogan a făcut o vizită oficială în România.

Victor Ponta ar fi trebuit să se prezinte luni la audieri la DNA, dar avocata acestuia ar fi declarat că premierul nu poate fi prezent în fața procurorilor, pentru că se operează la picior în Turcia, potrivit unor surse ale Digi24. Premierul s-a accidentat recent la un meci de baschet, iar medicii români pe care i-a consultat săptămâna trecută l-au sfătuit să se opereze.

De altfel, premierul i-a delegat atribuțiile sale vicepremierului Gabriel Oprea pentru perioada 16-19 iunie.

Victor Ponta nu este singurul politician de rang înalt care alege să se trateze în străinătate. Decizii asemănătoare au luat foștii președinți Ion Iliescu și Traian Băsescu și foștii premieri Adrian Năstase și Călin Popescu Tăriceanu.

Pe de altă parte, Ion Iliescu și Traian Băsescu au suferit intervenții chirurgicale și în România.

Citiți și:

Victor Ponta: „Operația a fost mult mai complicată decât se anticipa”


Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri