Telespectatorii Digi24, despre cazul elicopterului prăbuşit: "Motivul bărcii fără cheie este indamisibil în anii în care trăim"

Data publicării:
Epava in apa elicopter SMURD Lacul Siutghiol -Mediafax Foto-Adrian Boioglu-2

Telespectatorii Digi24 ridică multe semne de întrebare după accidentul de elicopter. Cezar crede că Raed Arafat şi-a asumat o răspundere mult prea mare, odată cu funcţia de secretar de stat în Ministerul de Interne. "Locul dumneavoastră era la SMURD şi UPU. Adică sonarele s-au adus cu aprobarea domnului Oprea? Nu le aveţi în dotarea standard? Cei din Constanţa care au venit cu barca cu motor de decor nu sunt alarmaţi din când în când?", se întreabă telespectatorul nostru.

Cristian, pe de altă parte, susţine că Raed Arafat ar trebui să demisioneze pentru a-i lăsa pe alţii să se descurce mai bine în situaţii de urgenţă. Telespectatorul Digi 24 face trimitere la cele două accidente aviatice în care au fost implicate echipaje de salvatori.

"Cum vreţi să dovediţi că cetăţenii europeni sunt salvaţi la timp de SMURD când nu ştiţi să vă salvaţi propria piele?", se întreabă Cristian. Daniel crede că autorităţile ar fi acţionat diferit în cazul în care în elicopter s-ar fi aflat o persoană importantă.

"Este o pierdere pentru toţi, ţinând cont de faptul că ne bazăm pe o instituţie care de fapt nu este în stare să se mobilizeze la timp. Motivul bărcii fără cheie este ceva inadmisibil în anii în care trăim", adăugă Daniel.

Marin cere mai multe demisii. Şi Gabriel Oprea, şi Ioan Rus, şi Raed Arafat să-şi dea demisia şi să răspundă penal, pentru că nu e prima dată când se întâmplă. Oprea şi Arafat au fost în funcţii de răspundere şi la accidentul din Apuseni! Dacă aceştia nu vor răspunde, data viitoare se va întâmpla la fel... 

Vă aşteptăm în continuare mesajele şi comentariile pe site-ul nostru, la secţiunea DigiVOX. Pentru cei din diaspora am deschis pe Digi24.ro secţiunea Consulatele DIGI24, unde vă invitam să ne trimiteţi toate opiniile dumneavoastră.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri