Tineri loviţi de maşină, în tabără

Data publicării:
elicopter smurd 112-1

Accidentul s-a produs pe drumul judeţean 203 C.

Şoferul de 21 de ani se întorcea de la o piscină din zonă când a pierdut controlul volanului, a derapat şi a intrat în grupul de copii de pe marginea drumului.

Tinerii au fost duşi de urgenţă la Spitalul Judeţean din Buzău. 

Medicul de gardă al spitalului judeţean din Buzău, Adrian Zoican, a declarat la Digi24 că trei tineri au fost accidentaţi, unul dintre ei fiind în stare mai gravă.

Doi sunt în stare bună, sunt conştienţi, au contuzii la niveul membrelor, iar cel de-al treilea are lovituri la cap, la torace şi fractură de gambă dreaptă, acesta din urmă fiind în curs de investigaţie medicală.

Valerian Tuclea, directorul Direcţiei Tineret şi Sport, a declarat pentru Digi24 că tinerii finalizaseră un proiect de voluntariat şi că, după multe zile de implicare, au plecat la plimbare, în grup. Erau însoţiţi, dar maşina i-a lovit în timp ce se aflau pe marginea drumului, întrucât nu era altă cale de deplasare.

„Este un proiect naţional organizat de Direcţia de Tineret şi Sport, la care au participat copii din diferite zone ale ţării. Tinerii răniţi sunt din Râmnicu Sărat”, a spus V. Tuclea.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri