TOMBOLA DIGI: 3500 de premii puse în joc

Data publicării:
Tombola Digi

Compania a pregătit pentru abonații săi mii de premii constând în 300 de televizoare LED, 150 de sisteme Home Cinema, 400 de tablete cu cartele Digi Net Mobil, 300 de smartphone-uri cu cartele Digi Mobil, 300 de abonamente la Digi TV și decodoare HD, 1000 de abonamente la Digi Play, 150 de abonamente la Digi Net Fiberlink 1000 Mbps și 900 de jucării.

De-a lungul timpului, ne-am străduit să răsplatim loialitatea abonaților față de companie și să creștem încrederea în serviciile noastre, prin diferite inițiative care să vină în întâmpinarea nevoilor acestora. Astfel, anul acesta am lansat servicii noi de conținut video, și în același timp am continuat să le oferim servicii complete și diversificate, la cele mai accesibile prețuri, dar și continut TV variat și de calitate. În plus, am simplificat interacțiunea abonaților cu brandul Digi prin reamenajarea punctelor de prezență și prin deschiderea noilor magazine. „Tombola Digi” reprezintă răsplata noastră pentru fidelitatea milioanelor de abonați Digi” a declarat Florin Nemeș, Coordonator Marketing & PR, RCS & RDS.

Extragerile câștigătorilor se vor desfășura zilnic în perioada 5 – 19 decembrie și vor fi transmise în direct la Digi24 HD, la emisiunea  „Digimatinal” cu Anca Dumitrescu și Cătălin Petre, de luni până vineri, în intervalul 09:45 – 10:00 și de luni până duminică, de la 18:45 la 19:00, cu Flavia Negoescu.

În „Tombola Digi” intră automat toți abonații companiei, dar și cei care contractează pe perioada desfășurării tombolei cel puțin unul dintre serviciile de telecomunicații oferite de companie, fie în punctele de prezență RCS & RDS, in noile magazine Digi, telefonic sau online, fie prin reprezentanţii comerciali care ii vizitează la domiciliu.

Lista câștigatorilor va fi actualizată zilnic și va putea fi consultată pe pagina dedicată „Tombolei Digi”.

Mai multe detalii despre „Tombola Digi” găsiți pe site-ul www.rcs-rds.ro .


RCS & RDS este unul dintre cei mai importanți operatori de telecomunicații din regiune, furnizând servicii în România, Ungaria, Spania, Italia și Cehia. Compania este lider pe piața din România în furnizarea serviciilor de internet și de televiziune prin cablu și satelit, dar și unul dintre furnizorii principali de servicii de telefonie fixă și mobilă, internet mobil precum și alte servicii de conținut. Compania deține singura televiziune de știri în format full HD, Digi24 HD, cu 8 stații locale, 3 canale de sport, Digi Sport 1, 2 si 3, care difuzează cele mai importante competiții sportive din România și din lume, un canal de filme Pay-TV, Digi Film, trei programe de documentare, Digi World, Digi Life și Digi Animal World.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri