GALERIE FOTO. Incendiu de vegetație pe A1, trafic îngreunat

Data actualizării: Data publicării:
incendiu

Un puternic incendiu de vegetaţie a blocat timp de aproape o oră circulaţia pe autostrada Bucureşti-Piteşti. Focul a izbucnit la kilometrul 95 şi a afectat iniţial sensul de mers spre Bucureşti. Cozile de maşini au măsurat peste de cinci kilometri, pe ambele sensuri de mers. Din cauza fumului dens, şoferii n-au putut decât să aştepte în coloană. Iată o galerie foto (click pe prima fotografie pentru a le putea vedea și pe celelalte): 

incendiu a 1 - wa
incendiu a 1 - wa

Mulți telespectatori ne-au trimis fotografii și filmulețe. Le mulțumim și vă reamintim: dacă și dumneavoastră ați fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o știre, puteți lua legătura cu noi pe secțiunea Digivox a site-ului digi24.ro, pe email (redactie@digi24.ro sau digivox@digi24.ro) sau pe contul nostru de Facebook. Ne puteți contacta telefonic sau ne puteți trimite fotografii și filmulețe pe WhatsApp la numărul 0771.100.304. Este important să ne spuneți numele dumneavoastră și locul de unde le transmiteți.

ACTUALIZARE 22:00. Pompierii din Argeş au intervenit şi au stins flăcările, iar traficul a fost reluat. La această oră, circulaţia în zonă se desfăşoară normal.


 

Trafic blocat pe ambele sensuri între kilometrul 95 și kilometrul 100 pe autostrada A1. Circulația a fost oprită din cauza fumului dens degajat de un incendiu de vegetație extins.

ACTUALIZARE 18:05 - Circulația fost reluată treptat, dar mașinile se deplasează cu greutate. Viteza maximă este de 30 de kilometri pe oră. Poliția recomandă mărirea distanței dintre vehicule și folosirea luminilor de avarie.


incendiu

Pompierii au ajuns la fața locului și intervin cu mai multe autospeciale. Deplasarea angajaților ISU se face cu greutate din cauza blocării benzii de urgență.

Mașinile staționate se întind pe cinci kilometri.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri