Trafic închis în zona G. Coșbuc din București. Liniile 23, 32 și 117, deviate

Data actualizării: Data publicării:
image2

Nu se circulă în zona George Coșbuc din București, din cauza unui perete căzut. Echipajele ISU intervin acum la fața locului, așa că traficul este deviat. RATB a înființat o linie specială.

„La București, o situație mai deosebită, a fost căderea de pe o clădire a unor ornamente cam de 60 de metri pătrați. Clădirea este pe strada George Coșbuc cu strada Regina Maria. Din fericire, fără victime”, a declarat Raed Arafat la Digi24.

Traseele tramvaielor 23 si 32 si al autobuzului 117 au fost deviate după ce o parte din zidul fostei fabrici de bere Rahova s-a prăbușit.

image1
image1

„Apelăm la populație, utilizarea 112 să fie strict pentru cazurile de urgență. Fără cazurile ușoare, numai pentru cazurile de urgență. Să înțeleagă că întârzierile se produc cu întârziere din cauza condițiilor meteo și să rezerve mijloacele pe care le avem pentru cazurile de urgență”, a adăugat șeful DSU.

Pe de altă parte, primarul Capitalei a dat asigurări că Bucureștiul nu este blocat, dar i-a rugat pe cei care pot stea acasă să facă acest lucru cel puțin până la ora prânzului. 

Cum circulă trasele 23, 32 și 117
rahova
Rahova, miercuri dimineață.

„Circulația a fost interzisă total între Piața Chirigiu și Rondul  Regina Maria. Astfel, au fost deviate liniile RATB 23, 32 și 117, după cum urmează:

Linia 32 va circula pe traseul Dep. Alexandria, Cal. Rahovei, Cal. Ferentarilor, Zetari, Str Anghel Alexandru, Șos. Giurgiului, Piața Eroii Revoluției, Șos. Viilor, Str. Dr Istrate, Str.11 iunie, Piața Unirii.

Totodată, a fost înființată o linie navetă de autobuze care va asigura preluarea călătorilor de la Dep. Alexandriei, pe Calea Rahovei, până la Piața Chirigiu, cu întoarcere pe Str. Odoarei, Șos. Progresului, Cal. Rahovei, Depoul Alexandriei.

Linia 23 va circula pe traseul de bază până la Parcul Carol, apoi pe Str. Dr. Istrate, Viilor, Piata Eroii Revoluției, Șos. Giurgiului, Terminal Zețari.

Linia 117 va circula pe traseul de bază de la terminal Confort Urban până la Șos. Progresului, de unde va circula deviat pe ambele sensuri pe Str. Dr. C. Istrate, Str. 11 iunie, Piața Unirii.

Pe de altă parte, având în vedere condițiile meteo extreme de astăzi, RATB a dispus suplimentarea capacității de transport prin prelungirea programului de circulație pentru 70 de tramvaie, 228 de autobuze și 59 de troleibuze, astfel încât va fi în circulație întreg parcul disponibil de 1184 de vehicule”, precizează RATB.

Tramvaie blocate în zona Trafic greu

Se circulă cu mare greutate şi în sectorul 5. În jurul orei 8, mai multe tramvaie s-au blocat pe Şoseaua Progresului. Oamenii au fost nevoiţi să coboare şi să o ia pe jos, pe mijlocul străzii.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri