Trafic restricţionat în Bucureşti pentru mitingul PNL

Data actualizării: Data publicării:
Un politist dirijeaza traficul
Foto cu caracter ilustrativ: Poliția Română / Facebook

Duminică după-amiază se va circula deviat în zona Pieţei Revoluţiei din Bucureşti, între orele 15:00 şi 20:00. Restricţiile sunt impuse pentru că se va desfăşura mitingul PNL la care sunt aşteptaţi 15.000 de participanţi.

politist in trafic_fb politie

Brigada Rutieră a Capitalei anunţă că duminică, între orele 15:00 şi 20:00, circulaţia rutieră va fi restricţionată pe Calea Victoriei, (între Piaţa Victoriei şi Dem. I. Dobrescu), pe Strada Ştirbei Vodă (de la intersecţia acesteia cu Str. Berzei), pe Str. Dem. I. Dobrescu (între Bd. Ghe. Magheru şi Calea Victoriei), pe Str. Rosetti (între Bd. Nicolae Bălcescu şi Calea Victoriei) şi pe Str. Episcopiei (între Str. George Enescu şi Calea Victoriei).

Autocarele şi microbuzele care îi aduc pe simpatizanţii PNL la miting au puncte de întâlnire la intrările în Bucureşti, la ora 14:00. La Fântâna Mioriţa ajuns cei care vin pe DN1, la Parcul Plumbuita - cei care se vin pe DN2, la rondul de la Cora Pantelimon - cei care vin pe DN3, la magazinul Dedeman de pe Şoseaua Giurgiului - cei care vin pe DN5, la staţia Lukoil de pe şoseaua Alexandriei – cei care vin pe DN6, la Policolor, pe Theodor Palady, - cei care vin pe A2 şi la Metro Militari - cei care vin pe A1.

Potrivit protocolului încheiat de PNL cu Primăria Municipiului Bucureşti, la miting vor participa peste 15.000 de persoane. În urmă cu circa o lună, atunci când a anunţat organizarea mitingului, conducerea liberală vorbea de 50.000 de participanţi.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri