Trafic restricționat în București. Vor avea loc mai multe evenimente de comemorare a Revoluției

Data publicării:
politist dirijeaza traficul fb politia romana octombrie 2015

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Rutiere București, inspectorul principal Laura Snae, pentru desfășurarea unor acțiuni de comemorare a eroilor martiri din decembrie 1989 traficul rutier va fi restricționat azi și mâine în mai multe zone din București.

Traficul rutier va fi restricționat între orele 8.45 și 10.30 pe Calea Șerban Vodă, de la Șoseaua Olteniței până pe strada de legătură dintre Calea Șerban Vodă și Șoseaua Viilor.

Între 11.30 și 14.30, circulația va fi blocată pe bulevardul Nicolae Bălcescu, între Piața Universității și strada Batiștei, pe sensul de mers către Piața Romană și pe banda a patra a sensului de mers înspre Piața Universității, între strada Batiștei și Piața Universității, dar și pe banda întâi de circulație, între Batiștei și strada Dem I. Dobrescu, pe sensul către Piața Romană.

Și în Piața Romană va fi restricționat traficul rutier, între orele 13.15 și 13.45, cu intermitențe, pentru a asigura traversarea pe durata ceremonialului și depunerii de coroane la troița din Piața Romană.

„Între 16.00 și 16.15, în Piața Universității, la crucea de piatră din scuarul de pe bulevardul Nicolae Bălcescu se va desfășura o ceremonie de depunere de coroane și jerbe de flori, urmată de activități de omagiere și proiectarea unor imagini de la evenimentele din decembrie 1989, în zona Fântânii de la Arhitectură”, a spus inspectorul Laura Snae.

Circulația va fi restricționată și mâine, între 7.30 și 10.00, pe Calea Victoriei, între stada Dem I. Dobrescu și Biserica Kretzulescu, pe banda de lângă pista pentru bicicliști.

Tot mâine, între 9.30 și 11.00, se va restricționa ciurculația pe strada General Berthelot, iar între 10.30 și 12.00, pe Calea Dorobanților, pe banda întâi de mers, între Charles de Gaulle și Piața Dorobanților.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri