Traian Băsescu: Nu doar baronii fotbalului cer graţierea, dar ei sunt mai zgomotoşi, pentru că au bani

Data publicării:
dosare instanta crop mediafax-1

Întrebat la Adevărul Live dacă s-a mai gândit la graţierea lui George Becali, preşedintele a percizat că se gândeşte foarte serios şi la Gigi Becali, aşa cum se gândeşte şi la mulţi alţii, pentru că sunt mii de cereri de graţiere.

„Să nu credeţi că doar baronii fotbalului îşi cer graţierea. Numai că baronii fotbalului sunt mult mai zgomotoşi. De ce? Pentru că au bani. De asta sunt mult mai zgomotoşi, şi uneori duc zgomotul dincolo de lipsa de decentă faţă de ce i s-a întâmplat în viaţă”, a spus şeful statului.

Preşedintele a continuat: „Vă asigur că mă uit cu multă atenţie la orice cerere de graţiere şi o gândesc profund. În mod egal pentru Gigi Becali, pentru cetăţeanul pe care televiziunile nu îl cunosc sau pentru femeia cu patru copii acasă. Dar ceea ce am spus nu înseamnă nimic altceva decât ce se întâmplă, că mă gândesc serios la orice cerere de graţiere”.

Traian Băsescu a mai menţionat că, în analiza cererilor de graţiere, cere întotdeauna foarte multe date şi judecă şi impactul.

Şeful statului a mai ţinut să transmită că în niciun caz, în ceea ce îl priveşte pe Gigi Becali sau pe oricare personalitate, nu va ţine cont de impactul electoral.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri