Trei vieţi luate de o motocicletă. Poliţia face anchetă, zeci de mesaje au fost transmise de prietenii victimelor

Data publicării:
moto mesaje

Şoseaua care leagă localitatea ilfoveană Ghermăneşti de Autostrada A3 a fost scena unei tragedii. Un motociclist care nu şi-a mai stăpânit bolidul a lovit un grup de tineri. Locul este cunoscut printre motocicliştii care vor să înveţe să facă diverse cascadorii sau să-şi testeze abilităţile de pilot.

Pe drumul drept ca-n palmă, motociclistul a gonit cu peste 200 de km/h, spun martorii, a intrat în plin într-un grup de oameni care privea spectacolul de pe marginea drumului.

„La faţa locului s-au deplasat poliţişti care au stabilit că, în condiţii de vizibilitate redusă, un motociclist a accidentat mortal doi bărbaţi şi a rănit grav alţi doi”, a declarat Roxana Vasile, purtător de cuvânt IPJ Ilfov.

Răniţii, dar şi motociclistul, au fost duşi imediat la Spitalul de Urgenţă Floreasca. După câteva ore în care s-a zbătut între viaţă şi moarte, bărbatul de 27 de ani, care ar fi provocat tragedia, a murit.

Rudele au primit vestea înmărmurite de durere.

„Nişte prieteni de la Slobozia Moara au venit şi l-au luat să meargă la Bucureşti. Mai departe nu ştiu..- Şi iată că a ajuns la Snagov”, a spus unchiul motociclistului.

Una dintre victimele accidentului era tot motociclist. Tânărul avea 25 de ani. Pe pagina sa de Facebook, prietenii au postat zeci de mesaje şi au venit să-şi ia un ultim rămas bun tot pe două roţi.

Coroane de flori au fost depuse în faţă casei părinţilor îndureraţi.

„Adi? Mai bun decât oricine. Când aveai nevoie de el îl sunai şi venea oricând. Pasiunea lui ca şi a noastră: cu maşini, motoare. Aşa ne-am şi cunoscut. Cel puţin eu cu el. Această pasiune care ne-a legat, care e pare că i-a fost fatală.”, povesteşte un prieten

Alţi doi bărbaţi se luptă pentru viaţă, ajutaţi de medici.

„Sunt în stare foarte gravă. Sunt politraumatisme severe, toracice, abdominale”, a afirmat Bogdan Opriţa, purtătorul de cuvânt al Spitalului Floreasca.

Politiştii vor să afle dacă tinerii asistau la o cursă ilegală.

Din primele verificări, nu s-a stabilit că ar fi fost vorba despre vreo cursă ilegală poliţiştii încă fac verificări să se stabilească cauzele accidentului. Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru omor şi vătămare corporală din culpă”, a precizat Roxana Vasile.

Niciunul dintre tineri nu împlinise 30 de ani.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri