Un antreprenor din online, numit consul onorific al Republicii El Salvador

Data publicării:
lucian despoiu

La evenimentul de inaugurare a Consulatului Onorific al Republicii El Salvador în București vor fi prezenți Hugo Roger Martinez Bonilla, Ministrul de Afaceri Externe al Republicii El Salvador Maria Gallardo de Hernández, Ambasadorul Republicii El Salvador în România, alături de alți delegați oficiali din partea Republicii El Salvador.

Lucian Despoiu, fondator al eJobs și al agenției Kondiment, este în prezent CEO al Majoritas, o companie internațională specializată în tehnologie și comunicare politică. De altfel, el este și fondatorul companiei.

În calitate de consul onorific al Republicii El Salvador în București, Lucian Despoiu va reprezenta interesele țării în mediile politice, economice și culturale în care activează. Prin natura profesiei sale și a conexiunilor cu mediul antreprenorial autohton și internațional, atribuțiile sale se vor axa pe dezvoltarea unor relații economice și financiare prospere între companii românești și din El Salvador. Pe lângă identificarea oportunităților de business dintre cele două state, tot ceea ce ține de comunicarea și transmiterea de informații privind mediul de afaceri, domeniul comercial, economic și cultural - științific va intra în atribuțiile viitorului consul onorific, alături de stimularea cooperării între universitățile românești și cele din El Salvador.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri