Un artist român, surpriza concertelor lui Andre Rieu

Data publicării:
scena rieu captura

Scena imensă, de 65 de metri lungime, pe care va concerta Andre Rieu a fost deja amplasată în Piaţa Constituţiei din Bucureşti. Sute de oameni din echipa celebrului artist fac ultimele pregătiri. 12.500 de scaune trebuie aşezate în spaţiul destinat spectatorilor.

„Distanţa este exactă între fiecare scaun. Există un aparat special astfel încât locurile să fie confortabile”, explică Nicoleta Ion, reprezentantul organizatorilor.

Alături de Andre Rieu, pe scenă va fi şi jurnalista Digi24 Liana Alexandru: Un artist român este surpriza lui Andre Rieu pentru publicul de la Bucureşti, dar pe lângă acesta vom vedea, în premieră, solişti care n-au mai urcat niciodată pe o scenă în România şi care sunt descoperiri ale lui Andre Rieu. Şi pe lângă aceştia, instrumente muzicale unice care n-au mai fost văzute la Bucureşti şi care, sunt convinsă, vor face spectacolul grandios”.

Concertele încep la ora 20.30. Biletele s-au epuizat deja pentru prima seară, iar pentru al doilea spectacol mai sunt doar 200 de locuri disponibile. Spectatorii trebuie să respecte câteva reguli.

„Vor avea acces în locaţie începând cu ora 19. Vor exista două intrări principale amenajate între Piaţa Izvor şi Calea 13 Septembrie. Le sugerăm să vină în timp util pentru că acest concert începe la fix, nu vor fi întârzieri”, explică Nicoleta Ion.

Poliţia Capitalei îi sfătuieşte pe şoferii din Bucureşti să ocolească Piaţa Constituţiei, unde vor fi restricţii de trafic, de vineri până luni dimineaţă. Maşinile nu vor avea acces pe ambele sensuri, între Bulevardul. I.C. Brătianu şi Bd. Libertăţii, pe bd. Libertăţii şi între Calea 13 Septembrie şi Bd. Naţiunile Unite.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri