Un băiat de 14 ani s-a înecat în Lacul Morii din Capitală

Data publicării:
numar 112 ambulanta digi24 august 2015-1

 

O adolescentă de 16 ani a fost resuscitată, luni, de echipajele SMURD, iar fratele ei a fost declarat decedat după ce s-au asfixiat inhalând apă din Lacul Morii din Capitală, unde se aflau la scăldat.

Primul apel la 112 a venit la ora 19.02, potrivit reprezentanţilor ISU Bucureşti-Ilfov şi anunţa că o adolescentă de 16 ani a dispărut în apele Lacului Morii, unde se afla la scăldat.

Ea a fost scoasă din apă de trecătorii din zonă şi preluată de un echipaj de Poliţie înainte de sosirea echipajelor SMURD. Adolescenta a intrat în stop cardiac înainte de sosirea la Spitalul de Urgenţă pentru Copii "Grigore Alexandrescu", însă a fost resuscitată.

După aproximativ o jumătate de oră, când echipajele de scafandri se retrăseseră, a sosit un al doilea apel la 112, în care se anunţa că şi fratele adolescentei, un băiat de 14 ani, este de negăsit.

După o nouă intervenţie a scafandrilor, el a fost găsit. Au urmat mai mult de 45 de minute de resuscitare, manevre la care nu a răspuns, aşa că medicii au declarat decesul băiatul.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri