Un bărbat arestat preventiv s-a sinucis în Penitenciarul Rahova

Data publicării:
At Least 10 Killed In Suicide Bomb Attack On Ataturk International Airport In Istanbul

Un bărbat acuzat că în toamna anului trecut şi-a ucis fiica vitregă, pe care o violase, şi a rănit un tânăr în cartierul Militari Residence, din Roşu, judeţul Ilfov, s-a spânzurat, marţi seară, în Penitenciarul Rahova, unde se afla în arest preventiv.

Potrivit unor surse judiciare, Ionel Ionescu, în vârstă de 38 de ani, a fost găsit spânzurat în baia celulei sale din Penitenciarul de Tranzil Rahova, unde se afla în arest preventiv sub acuzaţia de omor, tentativă de omor şi viol, după ce, în noiembrie anul trecut, şi-a înjunghiat mortal fiica vitregă pe care o violase şi l-a rănit pe prietenul acesteia, în cartierul rezidenţial Militari.

Bărbatul s-a spânzurat cu o cordelină de la o geantă sport, decesul său fiind cosntatat în jurul orei 18.00, susţin sursele citate.

El era judecat în stare de arest preventiv pentru viol, omor şi tentativă de omor. La momentul crimei, el le-a declarat anchetatorilor că obişnuia să-şi forţeze fiica vitregă să facă sex cu el.

Potrivit surselor judiciare citate, deţinutul ar fi intrat în conflict cu directorul închisorii, despre care spunea că nu i-ar respecta drepturile. Marţi, în timp ce colegii săi de cameră erau în curte, la aer, Ionescu s-a spânzurat în baia celulei, fiind găsit mort de către ceilalţi deţinuţi.

Cazul a fost preluat de poliţiştii bucureşteni ai Serviciului Omoruri, împreună cu procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

Sursele citate au mai spus că în urmă cu o zi în Penitenciarul Rahova a avut loc o altă tentativă de suicid, însă deţinutul respectiv, care a încercat să se spânzure, a fost salvat în ultimul moment.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri