Un bărbat suspectat de furt a scăpat poliției după ce a fost încătușat

Data actualizării: Data publicării:
masina de politie

Poliţiştii din Timişoara caută, joi seară, un bărbat suspectat de mai multe furturi care a fugit după ce a fost încătuşat, fiind ajutat de mai multe persoane. Într-una dintre locaţiile unde se credea că s-au ascuns suspecţii, agenţii au descoperit un pistol cu gloanţe de cauciuc.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Timiş, poliţiştii Secţiei 1 Timişoara au încercat să oprească în trafic un autoturism, existând informaţii că în interiorul acestuia se află un bărbat, suspectat de comiterea mai multor furturi, pe numele căruia era emis un mandat de aducere.

Şoferul nu a oprit însă la semnalele agenţilor, iar poliştii l-au urmărit.

”La un moment dat şoferul a pierdut controlul autoturismului, acroşând trei autoturisme parcate. În momentul încătuşarii bărbatului pe numele căruia era emis mandatul de aducere, alte persoane au intervenit pentru a-l ajuta, reuşind să-i asigure scăparea, iar un poliţist a fost lovit”, anunţă polişiştii.

Potivit acestora, suspecţii s-ar fi ascuns într-un imobil, unde, în urma verificărilor efectuate, poliţiştii au depistat un pistol cu gloanţe de cauciuc, însă cei în cauza nu au fost depistaţi.

La activităţi a fost solicitat sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale, iar operaţiunea de căutare este continuată, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara.

Sursa: News.ro

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri