Un drum judeţean care riscă să se prăbuşească, recepţionat pentru a nu se pierde finanţarea

Data publicării:
drum

Drumul judeţean 672 trece prin 7 localităţi şi are 43 de km. Pe o bucată de 30 de metri, însă, pământul de sub şosea s-a surpat.

Ca să rezolve problema repede, muncitorii au umplut golul cu pământ.

Autorităţile se grăbesc să recepţioneze drumul până la sfârşitul lunii, chiar şi cu aceste probleme, pentru că ar pierde banii europeni şi ar trebui să continue lucrările din fondurile Consiliului Judeţean. În cazul în care apar probleme după recepţie, constructorul trebuie să le repare, deoarece există o garanţie de doi ani.

Purtătorul de cuvânt al Consiliului Judeţean Gorj, Oana Paloş: „S-au făcut notificările şi în maxim de 15 zile, se face şi recepţia. (S-ar putea recepţiona chiar şi asa cu mici probleme?) Recepţia se face conform termenului încă o dată vă spun. (Da, dar şi cu problemele care sunt?) Astea nu sunt probleme majore, pot apărea oricând. O altă tasare de tersamanet oricând. Drumul este in regulă , toată lumea şi a dat avizele, se face recepţia”.

Lucrările la Drumul Judeţean 672 au început anul acesta, în luna martie, şi ar fi trebuit terminate în urmă cu 5 luni. Valoarea investiţiei este de 36 de milioane de lei.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri