Un pasager din cursa EgyptAir deturnată face dezvăluiri amuzante despre comportamentul unor pasageri

Data publicării:
avion egyptair deturnat idiot

Pasagerul a postat pe Facebook un mesaj în care povestește că a ajuns cu bine în Cairo după o zi lungă, obositoare și o experință chinuitoare pe care nu o va uita niciodată.

Pasagerul laudă echipajul, spunând că acesta a tratat situația cu profesionalism și a încercat să calmeze pasagerii. O femeie dintre membrii echipajului a mers într-un loc ferit și a plâns, după care a revenit la pasageri cu zâmbetul pe buze.

În avion, majoritatea persoanelor au rămas calme, dar o parte dintre ei se pregăteau de o ce e mai rău. Un bărbat își sună soția -i spună că are niște bani ascunși într-un cont în bancă, iar soția lui uită partea că soțul ei se află într-un avion deturnat și îi cere să repete numele băncii.

Alhamdu Lellah who saved and protected us through this ordeal. Thank you all for your calls and messages.I arrived...

Posted by AbdAllah El Ashmawy on 29 Martie 2016

Un alt pasager era nervos că nu a fost lăsat de securitate să intre cu un pui congelat când s-a îmbarcat în ultimul avionul spre Cairo. Acesta reușise să-l țină în bagaj în timpul zborului deturnat. Pasagerul era atât de nervos încât cei de la securitate i-au promis că o să-l păstreze la congelator.

Alt pasager a dormit în timpul zborului deturnat, iar când s-a trezit a fost informat că avionul va ateriza în Cipru, iar răspunsul lui a fost: „De ce în Cipru? O să-mi pierd conexiunea”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri