Un permis reținut la zece minute, pe „drumul morții”

Data actualizării: Data publicării:
permis

Un aparat de radar performant, pus de politiști la bordul unui bolid fără însemnele poliției, a făcut prăpăd printre permise... pe DN 2. La fiecare zece minute, poliţiştii de la circulaţie au lăsat câte un vitezoman fără permis. Toţi şoferii sancţionaţi au depăşit viteza legală cu cel puţin 50 de kilometri la oră. Recordul a fost atins de un şofer care a fost prins intr-o localitate cu 180 de kilometri la oră.

În patru ore poliţiştii au colectat 24 de permise. Cei mai mulţi dintre vitezomanii sancţionaţi au până în 30 de ani şi conduc maşini puternice. Este şi motivul pentru care poliţiştii de la circulaţie au scos la acţiune o maşină sport neinscripţionată. Au stat pe marginea şoselei şi i-au vânat pe toţi cei care mergeau cu viteză. Recordul a fost bătut de un bărbat din Bucureşti care a fost prins cu 183 de kilometri la oră într-o localitate din judeţul Buzău.

Polițist: Viteză de peste 150, localitate unde limita de viteză este 50, cele două autovehicule se pare că se întrec. O să procedăm la oprirea acestora.

Oamenii legii au descoperit că pe DN2 se circulă frecvent cu viteze de peste 100 de kilemtri la oră în localitate. Poliţiştii spun că aceşti şoferi îşi pun în pericol nu doar viaţa lor ci şi pe a altora

Polițist: În localitate, un Seat, cu viteză de peste 100 de kilometri la oră, peste trecere de pietoni, încalcă inclusiv marcajul dintre sensuri.

Agenţii de la rutieră atrag atenţia că viteza excesivă şi neadaptarea ei la condiţiile de trafic sunt principalele motive care produc accidente grave pe şoseaua care leagă capitala de Moldova.

DN2 este unul din cele mai aglomerate drumuri care duc spre Bucureşti, iar unul din cele mai grave accidente a avut loc aici săptămâna trecută când trei oameni au murit, iar alţi 15 au fost răniţi.

Şoferii sancţionaţi vor rămâne pietoni în următoarele trei luni şi au de plătit o amendă de aproape o mie de lei.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri