Un tânăr s-a înecat în Marea Neagră, la Mangalia. Plaja este supravegheată de doar doi salvamari voluntari

Data publicării:
mare 1

O tragedie s-a produs joi pe plaja din Mangalia. Un tânăr de 30 de ani venit în vacanţă cu familia a murit înecat după ce a ignorat valurile învolburate. Cei doi salvamari care supravegheau plaja de peste patru kilometri lungime au încercat în zadar să îi salveze viaţa după ce l-au adus la mal.


Cei patru tineri din Galaţi au intrat în apă şi nu şi-au dat seama când valurile şi curenţii i-au tras spre larg. Cu ajutorul câtorva turişti, cei doi salvamari care supravegheau plaja au reuşit să salveze trei dintre ei. „ Am intervenit foarte repede. Am fost doi salvamari - unul pe caiac, unul înot. (...) L-am scos la mal, i-am acordat primul ajutor, nu am putut... nu am avut ce să facem”, a spus salvamarul Ionuţ Leovean.

La scurt timp după decesul tânărului, în acelaşi loc, un copil a fost la un pas de înec. Un turist vigilent l-a salvat de la moarte.

Plaja de la Mangalia are o lungime de 4 kilometri şi este supravegheată de doar doi salvamari, care lucrează voluntar. Deşi a trecut mai bine de o lună de la deschiderea sezonului estival, plaja nu este amenajată, iar în apă nu sunt montate geamanduri.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri