Un taxi care transporta trei bătrâni, lovit de o ambulanţă în misiune

Data publicării:
112

Trei bătrâni cu vârste cuprinse între 82 şi 94 de ani au ajuns la spital după ce taximetrul în care se aflau a fost lovit de o ambulanţă cu semnalele luminoase în funcţiune şi care transporta un pacient la spital, accidentul având loc într-o intersecţie din municipiul Bacău.

112

O ambulanţă care transporta un pacient la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Bacău a fost implicată într-un accident în municipiul Bacău, lovind un taximetru în care se aflau trei pasageri, potrivit News.ro.

În urma impactului, trei bătrâni din taxi au fost răniţi, fiind transportaţi la spital. De asemenea, pacientul aflat în autosanitară a fost transferat într-o altă ambulanţă şi dus la spital.

„În urma cercetărilor, s-a stabilit că şoferul autosanitarei, un bărbat de 41 de ani, a intrat în sensul giratoriu de la intersecţia străzilor 9 Mai cu Bulevardul Unirii cu semnalele luminoase pornite şi fără a acorda prioritate taximetrului, condus de un bărbat de 38 de ani. În consecinţă, cele două autoturisme au intrat în coliziune, fiind rănite trei persoane de 82, 83 şi 94 de ani, pasageri în taximetru”, a declarat, luni, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Bacău, Cătălina Creţu.

Cei doi şoferi au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultate fiind negative. Anchetatorii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.   

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri