Unitățile bancare sunt închise de Paști, cu excepția unor agenții din marile magazine

Data publicării:
ghiseu bancar 10.04

Astfel, Banca Comercială Română (BCR) informează publicul că unitățile sale teritoriale retail și centrele de afaceri corporate nu vor avea program cu publicul în zilele de 12 — 13 aprilie 2015 (Sărbători legale). Programul de lucru cu publicul va fi afișat la loc vizibil în toate unitățile băncii. 

Banca precizează că a luat toate măsurile pentru a asigura colectarea numerarului de la clienții băncii. Totodată, va fi asigurată și alimentarea cu cash a bancomatelor (ATM), a automatelor de schimb valutar (ASV) și a mașinilor multifuncționale (MFM) ce vor fi permanent la dispoziția clienților, 24 de ore din 24, 7 zile din 7, inclusiv sărbătorile legale. În această perioadă, deținătorii de carduri BCR vor putea face plăți la oricare dintre comercianții care acceptă carduri, iar serviciul de Asistență de urgență pentru deținătorii de carduri va fi, ca de obicei, disponibil 24 de ore din 24. Clienții BCR au la dispoziție o rețea națională de ATM de aproape 2.000 de bancomate și 13.500 de POS.

CEC Bank anunță că în intervalul 11-13 aprilie unitățile băncii nu vor avea program de lucru cu publicul. Rețeaua de bancomate, serviciile de plăți cu cardul și operațiunile prin Internet Banking vor funcționa normal. Serviciul de Call Center al băncii va fi disponibil non-stop.

Unitățile Băncii Transilvania vor fi închise duminică, 12 aprilie și luni, 13 aprilie. Sâmbătă, 11 aprilie, sediile BT din centrele comerciale sunt deschise între orele 10 și 17. Sucursala BT Italia va fi deschisa sâmbătă, 11 aprilie, între orele 8,30 și 11,30. În data de 13 aprilie, Sucursala BT Italia va fi închisă.

Zilele de 12 și 13 aprilie sunt zile nelucrătoare în unitățile Raiffeisen Bank, cu excepția unităților din cadrul hypermarket-urilor și a mall-urilor.

De asemenea, zilele de 11, 12, 13 aprilie sunt nelucrătoare pentru toate sucursalele UniCredit Țiriac Bank.

În zilele de 12 și 13 aprilie 2015, majoritatea agențiilor BRD vor fi închise, cu excepția unor unități situate în centrele comerciale și aeroportul Henri Coandă, care vor lucra conform unui program special.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri