Unul dintre deținuții evadați din Penitenciarul Timișoara a fost prins

Data publicării:
puscarie penitenciar gratii - GettyImages - 7 oct 15-2
Foto: Guliver / GettyImages

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Caraş- Severin, Cecilia Dăneţ, unul dintre cei doi bărbaţi care au evadat, miercuri, dintr-o secţie a Penitenciarului Timişoara,  Iulko Zoltan, în vârstă de 37 de ani, din Arad, care ispăşea o pedeapsă de şapte ani de închisoare pentru omor, a fost cel găsit de către poliţişti.

”Bărbatul a fost prins de poliţişti în judeţul Caraş- Severin, între localităţile Vermeş şi Berzovia. Era singur, neînsoţit. Cel de-al doilea bărbat care a evadat încă este căutat”, a declarat Cecilia Dăneţ.

Bogdan Gavril, de 25 de ani, din Sibiu, şi Iulko Zoltan, de 37 de ani, din Arad, primul încarcerat pentru furt, iar al doilea pentru omor, au evadat, miercuri seară, dintr-o secţie a Penitenciarului Timişoara, aflată în apropierea Centrului de reeducare pentru minori de la Buziaş.

Cei doi se aflau la muncă, în regim semideschis, iar la un moment dat au escaladat gardul şi au fugit. Imediat au pornit în căutarea lor atât angajaţi ai penitenciarului, cât şi poliţişti şi jandarmi.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri