Urșii gigantici ai prințesei Charlotte au ajuns la Zărnești

Data publicării:
ursi charlotte

Cele 80 de animale care trăiesc în cea mai mare rezervaţie de urşi din Europa au de câteva zile colegi noi - doi urşi gigantici de pluş, primele jucării oferite celui mai mic membru al familiei regale britanice, prinţesa Charlotte.

Jucăriile uriașe au fost confecţionate la comanda unei celebre case de pariuri, pentru a marca naşterea prinţesei Charlotte, eveniment sărbătorit în toată Marea Britanie la începutul acestei luni.

© FOTO: GETTY/GULLIVER IMAGES

Urşii de pluş, care au inclusiv coroane, au fost gata după două luni de muncă şi au făcut turul Londrei - au fost la St. Mary's Hospital, unde s-au născut cei doi copii ai Prinţului William şi Ducesei de Cambridge, şi au ajuns inclusiv la Buckingham Palace şi la Wesminster Abbey, clădirea care găzduieşte Parlamentul britanic.

La ideea Asociaţiei Mondiale pentru Protecţia Animalelor, animalele de pluş au fost donate rezervaţiei Libearty, unde au ajuns cu un camion de mare tonaj.

Urşii sunt primele două exponate ale viitorului Muzeu European al Urşilor de Pluş, care va fi înfiinţat la Zărneşti.

Din cauza dimensiunii considerabile a jucăriilor, administratorii clădirii au fost nevoiţi să spargă un geam, pentru ca obiectele de muzeu să ajungă la locul rezervat.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri