V. Dâncu despre primarul general interimar: Când eşti candidat tânăr şi ai 20% notorietate, faci ping-pong

Data publicării:
razvan sava microfon facebook

„Cei din fotbal au dreptate. Stadionul naţional din 2011 nu a avut autorizaţie de funcţionare şi nimeni de la primărie nu s-a gândit să obţină această autorizaţie pentru că există o prevedere legală care îţi permite ca până în momentul în care obţii autorizaţia să mergi pe un plan de urgenţă făcut de ISU.

Odată cu Colectiv toată lumea s-a speriat, inclusiv tânărul primar interimar. Nu ISU a oprit meciurile, ci primăria. Noi am încercat în decembrie, eu l-am invitat pe primar şi am spus: hai să facem ceva rapid să obţinem o înţelegere de la ISU să putem juca meciul cu Spania. Chiar dacă nu ai autorizaţie încă să poţi să desfăşori acest meci. Primarul general a zis probabil: mai bine lăsăm să arătăm că nu s-a făcut nimic înainte, eu voi fi salvatorul, dăm şi vina pe Ministerul Dezvoltării care are doar un laborator tehnic care analizează.

S-au apucat să comunice în presă acest lucru, dând vina pe cineva, sigur atunci când eşti candidat şi eşti tânăr şi vezi că la tine în sector ai numai 20 la sută notorietate, încerci să te agăţi de nişte personaje mai cunoscute şi să faci ping-pong.

Doar în 4 martie au venit să ne depună şi o analiză a unui laborator italian care ne-a permis să dau autorizaţia de clasa B. Era foarte simplu, s-a rezolvat asta în zece zile”, a declarat Vasile Dâncu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri