V. Ponta: Carmen Dan se face de râs cu povestea asta

Data actualizării: Data publicării:
carmen dan 170809_MAI_DINAMO_10_INQUAM_Photos_Octav_Ganea

Victor Ponta a comentat, în direct la Digi24 anunţul făcut de ministrul de Interne privind dispozitivul găsit la domiciliul său. "Nu am pază, nu stă niciun poliţist în faţa locuinţei, am considerat că nu e necesar", a spus ea. "În locul doamnei Carmen Dan nu aş fi făcut deloc tapaj pe povestea asta, că se face de râs”, a replicat Ponta.

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a anunţat, miercuri seară,  că a găsit în apartamentul închiriat în care locuieşte un dispozitiv de înregistrare şi a sesizat Poliţia pentru demararea unei anchete. Ministrul a precizat că a făcut plângere pentru violare de domiciliu. 

„Iei un om de la o şcoală din Videle şi îl pui ministru...

Ministrul de Interne în orice ţară din Europa are o locuinţă păzită chiar de poliţiştii care îi sunt subordonaţi.

Povestea că te duci în oraş, că ţi-a spus Dragnea să nu iei poliţişti cu tine că te spionează e... eu în ultimii şapte ani nu am fost nicăieri fără un ofiţer SPP. Nu mă spionează, mă protejează. Asta e ideea când esti demnitar.

Nu ştiu ... asta cu înregistratul. Poate să vină cineva să te lovească, să te provoace. Ăsta e scopul pentru care demnitarii au nevoie de protecţie. Mi se pare o chestiune de neseriozitate. În locul doamnei Carmen Dan nu aş fi făcut deloc tapaj pe povestea asta, că se face de râs”.

FOTO: INQUAM PHOTOS - Octav Ganea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri