V. Ponta, despre scrisoarea lui C. P. Tăriceanu: O bătălie purtată elegant, la care însă primeşte înjurături

Data publicării:
ponta tariceanu FB

E un gest politic, pentru că preşedintele ţării, şi dacă ar vrea, nu poate schimba magistraţi din funcţie, dar este o bătălie pe care liberalii reprezentaţi de Tăriceanu o poartă în mod elegant şi la care primesc înjurături şi tot felul de expresii de uşa cortului de la pedelişti, în special de la pedeliştii pe care Tăriceanu i-a numit miniştri. Mă gândeam că nu mă mai uimeşte nimic în politică, dar să văd un individ, pe care Tăriceanu l-a pus ministru, înjurându-l mai ceva ca la stadion e încă o surpriză, nu mă aşteptam ca mizeria să fie atât de mare”, a spus Victor Ponta.

Cinci parlamentari din grupul PLR, în frunte cu preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, îi cer printr-o scrisoare preşedintelui Klaus Iohannis demiterea Liviei Stanciu şi a Laurei Codruţa Kovesi.

Livia Stanciu e acuzată de abuz în serviciu. Acuzația e legată de cazul Marianei Rarinca, femeia acuzată de șefa Înaltei Curți că ar fi șantajat-o. Aceasta a stat șase luni în arest, apoi a fost achitată definitiv de Curtea de Apel. 

Citiți și: Traian Băsescu: Tăricene, mintea ta generează rebuturi tot mai mari

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri