Vaslui: Un autocar cu 51 de pelerini a lovit mai multe garduri, după ce şoferul a făcut infarct

Data actualizării: Data publicării:
masina de politie_fb

Un autocar cu 51 de pelerini din Capitală care mergeau la moaştele Sfintei Parascheva de la Iaşi a lovit mai multe garduri ale unor locuinţe din judeţul Vaslui, după ce şoferul a făcut infarct. Niciun pasager nu a fost rănit.

masina de politie_fb

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui, accidentul a avut loc în comuna Soleşti, la 15 kilometri de municipiul Vaslui, după ce şoferul autocarului, un bărbat de 50 de ani, a făcut infarct.

Astfel, autocarul, în care se aflau 51 de pelerini din Bucureşti care mergeau la moaştele Sfintei Parascheva de la Iaşi, a intrat pe contrasens, a trecut peste rigola betonată şi a dărâmat mai multe garduri, oprindu-se în cel al primăriei din localitate.

Speriaţi, călătorii au sunat la numărul de urgenţă 112, solicitând intervenţia echipajelor medicale. 

”Un echipaj de terapie mobilă intensivă care se întorcea de la Iaşi, unde predase un pacient, l-a găsit pe şofer în stop cardio-respirator, însă s-a reuşit resuscitarea sa. Bărbatul a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui, unde, ulterior, a decedat”, a declarat, sâmbătă, pentru News.ro responsabilul mass-media al ISU Vaslui, Petru Iftene.

Niciunul dintre cei 51 de călători din autocar nu a fost rănit, aceştia urmând să fie preluaţi de un alt autocar.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri