Victor Ponta "a înfiat" noul pod de la Agigea

Data publicării:
ponta pod agigea FB

 

(FOTO Facebook Victor Ponta)

"Am fost la Mangalia la şantierul naval şi am venit să văd ce face podul. Deja l-am înfiat pe acest pod de câte ori am fost aici pentru că se punea problema anul trecut şi a fost o decizie destul de grea şi de riscantă pe care am luat-o, se punea problema să se închidă podul vechi şi practic toată lumea să ocolească vreo 80 de kilometri. Atunci ne-am asumat riscul să nu-l închidem în speranţa că acesta va fi gata anul ăsta, sper că e gata. Când îl punem în funcţiune pe acesta putem să-l terminăm pe celălalt şi practic toată legătura între Constanţa şi sudul judeţului şi mai departe spre Bulgaria din acel moment va avea întotdeauna o soluţie de rervă. Nu vom depine doar de acest pod făcut cu mai bine de 30-40 de ani în urmă", a declarat Victor Ponta.

El a precizat că în şedinţa de guvern de marţi va intra în dezbatere un proiect care prevede că va fi preluat de către CNADNR un drum de patru kilometri din Agigea, care urmează să facă legătura între pod şi drumul naţional.

"Azi luăm la CNADNR bucata de drum de patru kilometri care trebuie făcută, o facem şi apoi o dăm înapoi Consiliului Local Agigea, dar important este că practic o să aibă tot cap şi coadă, o să ai şi pod, o să ai şi drum, că nu poţi să ai pod dacă nu ai drum şi deageaba ai drum dacă nu ai pod", a spus premierul.

Premierul Victor Ponta a mers în mai multe rânduri să viziteze lucrările la noul pod de la Agigea, ultima dată în 1 mai.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri