Victor Ponta anunță, din Turcia, TVA de 19%, înainte de 1 ianuarie

Data publicării:
victor ponta guvern - gov 4 -1

 Foto: Facebook

„În această după-amiază m-au vizitat colegii mei Nicu Bănicioiu și Eugen Teodorovici! Două lucruri extrem de importante pe care le-am discutat și pentru care ne batem în zilele următoare:

  1. miercuri deputații Coaliției PSD-UNPR-ALDE vom vota pentru adoptarea Codului Fiscal în forma aprobată în Guvern cu o singură modificare - reducerea cotei standard de TVA să fie la 19% (nu 20%) - astfel închidem și simbolic dezastrul produs în 2010. Avem spațiu fiscal bugetar predictibil și asigurăm un important consens politic (PNL a anunțat că votează Codul dacă facem 19% în loc de 20%). Am discutat și este clar posibil ca reducerea TVA să intre în vigoare înainte de 1 ianuarie!

  2. 2) de la 1 iulie intră în vigoare scăderea prețurilor la medicamente cu 20% - o măsură în sprijinul a milioane de români realizată cu mari eforturi de către Guvernul României.

Ca de fiecare dată în ultimii trei ani noi muncim pentru a îndrepta relele trecutului și a face mai bună viața românilor / ceilalți fac scandal și sunt iresponsabili!!!”, a scris Victor Ponta pe Facebook.

In aceasta dupa-amiaza m-au vizitat colegii mei Nicu Banicioiu si Eugen Teodorovici! Doua lucruri extrem de importante...

Posted by Victor Ponta on Sunday, June 21, 2015

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri