Victor Ponta ar fi discutat cu George Soros despre Roșia Montană. Reacția premierului

Data publicării:
george soros resized - mfax

ACTUALIZARE 18.24. „Nu, îmi pare rău că vă dezamăgesc. Cine a dat știrea a dat-o ca să râdă de dumneavoastră”, le-a spus premierul ziariștilor care l-au întrebat dacă a discutat cu George Soros despre Roșia Montană.

„Cu domnul Soros m-a întâlnit cu domnul Damian Drăghici, eurocandidatul nostru la Parlamentul European. Și domnul Soros sprijină un institut european pentru integrarea romilor și am discutat doar despre romi. Nu aș fi discutat cu domnul Soros despre Roșia Montană, nu știu ce legătură are dânsul. Cred că, dacă vreți să discutați de Roșia Montană, trebuie să vorbiți cu domnul ministru Korodi. Și cred că știți răspunsul”, a adăugat Victor Ponta.  

 _____________________________________________________________________________________

Zilele acestea, George Soros s-a aflat în România. Oficial, scopul vizitei în România a fost susţinerea promovării culturii romilor. Întâlnirea cu premierul ar fi însă un alt scop: discutarea problemei Roşia Montană.

Întâlnirea nu a fost trecută pe agenda oficială a premierului.

Oficial, George Soros, preşedintele Fundaţiei pentru o Societate Deschisă (Open Society Foundation), a venit în România pentru a discuta despre problema romilor. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri