Victor Ponta, criticat de colegii de partid pentru că nu a informat opinia publică despre operația sa

Data publicării:
pontaa psd

Nu m-a consultat nici înainte de a pleca, nici în legătură cu operația. Nu știu să vă dau amănunte. Atunci când ești într-o funcție publică de asemenea importanță, faptul că noi avem tendința de a da cu țârâita informații, de a nu spune tot, să ținem totul într-o zonă de ocult, de conspirație, ca și cum am avea ceva de ascuns, mi se pare că nu face parte din regulile unui stat democratic. Indiferent ce ar fi, fiind prim-ministru în funcție, o operație, o intervenție chirurgicală, e o operație. Nu văd de ce nu ar fi spus, de ce nu ar lămuri situația. Că se fac speculații politice e altceva, dar primul ministru e om politic – să te miri că se fac speculații politice când ești om politic e iarăși...

Eu unul sunt de părere... Vă aduceți aminte când a fost prima problemă medicală a lui Traian Băsescu, cea cu hernia, pe vremea aia funcționa o chestiune, o comisie de medici români pe domenii, niște somități, care analiza o anumită situație – președintele Iliescu chiar a făcut o intervenție în al doilea mandat, s-au făcut cunoscute informațiile necesare fără să se dea informații de tip cancan.

Nu am cum să fiu de acord cu premierul – nu cred că cineva ar fi dat năvală, probabil presa ar fi fost la poarta spitalului. În condițiile în care informațiile sunt date publicității prompt și concret nu ar fi fost... La urma urmei e prim-ministru, nu e... Știți cum se spune, nu ești prim-ministru o viață întreagă, odihna și celelalte, când se poate”, a declarat senatorul PSD Șerban Nicolae în emisiunea Jurnalul de Seară de la Digi24.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri