Victor Ponta s-a lăsat așteptat la ceremonia de decorare a Principesei Maria: „Am primit permisiunea de la Alteța Sa Regală”

Data publicării:
ponta

„- Ați întârziat un pic la acest eveniment. Un pic mai mult, pentru că v-aţi lăudat un pic aşteptat.

- Nu, nici vorbă de aşa ceva. Am primit de la Alteţa Sa Regală permisiunea de a şi munci şi după aceea de a veni la eveniment, pentru că cineva trebuie să se ocupe şi cu asta.”

Fiica cea mică a regelui Mihai va împlini în această vară 50 de ani, iar Familia Regală a decis să o sărbătorească la Bucureşti. Principesa Maria s-a născut la Copenhaga, a studiat în Elveţia, iar în prezent trăieşte în New Mexico.

Gazdele evenimentului au fost Alteţele lor Regale, Principesa Margareta, Principele Radu şi Principele Nicolae.

Decorarea Principesei Maria este doar unul dintre evenimentele pe care le organizează Casa Regală în pregătirea zilei de 10 mai, sărbătoarea regalităţii. Atunci, în curtea Palatului Elisabeta, la tradiţionalul Garden Party, vor fi invitate peste 6.000 de persoane.

Ceremonia de decorare a fost urmată de un dineu. Printre invitaţi s-au numărat premierul Victor Ponta, fostul prim-ministru Victor Ciorbea, vicepremieri şi personalităţi din lumea culturală.

Majestatea Sa vă transmite întreaga lui iubire şi speranţă şi îi pare rău că nu poate fi prezent în această seară decât reprezentat de Principesa Moştenitoare pentru că pur şi simplu are o vârstă înaintată”, a declarat Principele Radu al României.

Majestatea Sa Regele Mihai va veni însă în ţară anul acesta şi va petrece întreaga vară la Săvârşin, alături de familie.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri